Werkwijze

Wat kan je verwachten?

Elk bedrijf is uniek, hierdoor is er geen standaard perfecte methode is die op jou, jouw bedrijf en jouw doelgroep aansluit. Hierom begin ik altijd blanco en hou ik erg van persoonlijk contact. Ik hou van praktisch en efficiënt denken en werken, zodat we zo snel mogelijk het einddoel bereiken. Daarom begin ik wel met een korte vragenlijst om een beetje een idee te krijgen van jouw wensen en ideeën. Hierna volgt een persoonlijk gesprek waarbij wij op jouw antwoorden ingaan en de eerste concrete plannen maken.

Vervolgens gaan we kijken wat er allemaal nodig is om deze plannen te realiseren. Is er bijvoorbeeld al een huisstijl? Is er al een domein met hosting voor de website? Indien dit niet het geval is, ga ik dit voor jou regelen. Op deze manier heb jij 1 aanspreekpunt voor al jouw vragen.

Als er een goed beeld is van de benodigdheden, gaan we een planning maken. Hierin komt alles te staan wat wij van elkaar nodig hebben. Samen creëren wij het eindproduct. Jij kent immers het beste jouw perfecte klant.

Als alles is afgerond lopen hier nog samen doorheen. We kijken of alles naar wens is en hoe jij het optimale uit de website kan halen. Je krijgt hiervoor geen standaard handleiding, want elke website is anders. Ook hierbij komen we weer samen en laat ik je alles zelf even proberen, zo krijg jij een goede feeling met het systeem en zie je ook het beste of alles duidelijk is. Loop je later toch nog tegen vragen aan? Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw opdracht was, ik behandel iedereen gelijk en blijf gewoon bereikbaar.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken!

Sanne Nijboer - Front-end developer & Responsive websites