Een website op maat

Helemaal naar jouw wens

Elk bedrijf is uniek, hierdoor is er geen standaard perfecte methode is die op jou, jouw bedrijf en jouw doelgroep aansluit. Hierom begin ik altijd blanco en hou ik erg van persoonlijk contact. Ik hou van praktisch en efficiënt denken en werken, zodat we zo snel mogelijk het einddoel bereiken. Daarom ga ik eerst persoonlijk gesprek met jou in gesprek om een idee te krijgen van jouw wensen. Ook bespreken we hierbij de stappen die nodig zullen zijn om dit waar te maken.

We gaan kijken naar welke onderdelen er al zijn en welke nog nodig zijn. Is er bijvoorbeeld al een huisstijl? Is er al een domein met hosting? Indien dit niet het geval is, ga ik dit voor jou regelen. Zo heb jij 1 aanspreekpunt voor al jouw vragen.


Plan vrijblijvend een kennismaking

Sanne Nijboer - Front-end developer & Responsive websites

Plan van aanpak

Wat kan je verwachten?

Als er een goed beeld is van de benodigdheden, gaan we een planning maken. Hierin komt alles te staan wat wij van elkaar nodig hebben. Samen creëren wij het eindproduct. Jij kent immers het beste jouw perfecte klant.

Als alles is afgerond lopen hier nog samen doorheen. We kijken of alles naar wens is en hoe jij het optimale uit de website kan halen. Je krijgt hiervoor geen standaard handleiding, want elke website is anders. Ook hierbij komen we weer samen en laat ik je alles zelf even proberen, zo krijg jij een goede feeling met het systeem en zie je ook het beste of alles duidelijk is. Loop je later toch nog tegen vragen aan? Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw opdracht was, ik behandel iedereen gelijk en blijf gewoon bereikbaar.


Laten we het hier over hebben!

Ik ben een zeer tevreden klant van Sanne. Ik werk niet graag achter de computer, maar moest toch echt een keer de stap zetten om een website te maken.

Er was van tevoren al goed telefonisch overleg om de opbouw en wensen duidelijk te krijgen. Het eerste stuk ging verassend snel, ik kon al snel meekijken en kiezen in opmaak en kleurgebruik.

Ik vind het knap hoe makkelijk Sanne mee kan denken met een ander en dat kan vertalen in een website. Bij de stukjes waar ik niet makkelijk met de computer overweg kan, kreeg ik een aangepaste handleiding waarmee zelfs ik het voor elkaar kan krijgen. Ik ben ook heel blij dat ik contact kan en mag opnemen als het even niet lukt.

Ik ben zeker een tevreden klant!

Anne Brouwer

van Abbelino