Diensten

Bij Sanne Nijboer Design draait het om de persoonlijke benadering. De klanten worden goed en persoonlijk behandeld. Omdat ik bekend ben met de website, weet ik ook snel hoe mogelijke problemen zijn ontstaan en hoe deze kunnen worden opgelost. Als hosting en website verschillend zijn, kan de klant heen en weer word gestuurd tussen webdesigner en hosting als er een probleem is. Bij Sanne Nijboer Design is dit niet het geval, alles gaat via hetzelfde persoon. Er kan zelfs een complete huisstijl worden gemaakt met drukwerk en website, waardoor dit zeker weten in dezelfde stijl is.

Drukwerk

Hoewel mijn specialisatie webdesign is, wijs ik ook geen grafische opdrachten af. Drukwerk heeft veel kanten, van reclame materiaal tot huisstijl sta ik voor u klaar. Tegenwoordig hoeft reclamemateriaal niet meer altijd op papier te zijn, vooral nieuwsbrieven worden tegenwoordig per mail gedaan. Ook hier is natuurlijk een mooi uiterlijk nodig, die klanten aanspreekt.

Hosting

De hosting heeft vooral te maken met de achterkant van de website. Om de website te gebruiken is deze nodig. Hier in staat een groot deel van de codes, die er voor zorgt dat alles werkt. Bij een hosting pakket zit automatisch het onderhoud aan de website bij problemen. Als het echt veranderingen zijn, is dit een klus die valt onder webdesign.

Webdesign

Om een website te maken is er webdesigner nodig. Deze maakt de website en zorgt dat alles werkt zoals het hoort. Er word een ontwerp gemaakt en deze word uitgewerkt totdat de klant tevreden is.
Bij Sanne Nijboer Design is de klant koning. Al eens vaker een website gehad met WordPress? Dan werken we daar mee. Werkt u liever met Joomla? Dat kan natuurlijk ook.

Snel naar…

Drukwerk
Hosting
Webdesign